Reinier Voet is een gedreven gitarist die zijn bands met veel elan en eigenzinnige muzikale ideeën leidt, hetgeen op diverse cd’s te beluisteren is. 
Reinier’s roots liggen bij zigeunerjazz en franse musette, en heeft met grootheden gespeeld als Jimmy Rosenberg en Fapy Lafertin.

Duo Moreno met altviool en gitaar kan eventueel uitgebreid worden met contrabas. 
Reinier Voet en Laurens Moreno hebben elkaar ontmoet in het Armando Quartet, en de muziek van de oude Magyari Imre.
 De romantische en swingende melodieën die ze spelen komen uit alle windstreken. 
Dit mobiele duo kan overal terecht, en het volume blijft op een beschaafd niveau en is daardoor vooral geschikt voor wat intiemere gelegenheden.

t

Sebastiaan van Delft is een pianist die zich beweegt op eenzame hoogten. Zijn creatieve manier van spelen leveren steeds verassende muzikale momenten op. Nooit is een noot dezelfde en toch altijd de mooiste. Zijn klassiek achtergrond wordt vertaald naar een technische virtuoze invulling van zijn jazz-arrangementen.

Duo Sol speelt voornamelijk muziek die geschreven is door de drie grote componisten van Amerika; Cole Porter, George Gershwin em Irving Berlin. Verder spelen zij swingende liedjes als ‘On the sunny side of the street’, romantische ballads als ‘In a sentimental mood’ en evergreens als ‘Aan de Amsterdamse grachten’.